Kjøpsbetingelser

Priser

Prisene som oppgis er inklusive moms. Det er ingen skjulte gebyrer når du handler hos FK Publishing.

Frakt/levering

Bøker leveres fraktfritt innen Norge. Bestillinger blir normalt sendt med med Posten Norge som A-post senest dagen etter mottatt bestilling. For bestillinger over kr 1500 gjelder egne bestemmelser og priser. Når du bestiller en e-bok vil du umiddelbart etter betaling få en e-post med linker til nedlasting. Bøkene kan lastes ned i formatene pdf, Mobi og ePub.

Betaling

Betaling kan kun gjøres med bankkort eller kredittkort. Det er ikke mulig å betale med faktura hos FK Publishing. For større bestillinger på over 10 bøker av samme tittel, ta kontakt på e-post post@fkpublishing.no for gjeldende rabatter.

Angrefrist

I henhold til norsk lov har et kjøp 14 dagers angrefrist fra den dagen du mottar bestillingen i posten. Hvis du angrer på kjøpet, må boken pakkes slik at den ikke kan skades under forsendelse og så sendes innen 14 dager til:

FK Publishing
c/o Tullekontoret AS
Lilleakerveien 37 D
0284 Oslo

Porto på eventuell retur grunnet bruk av angrefrist dekkes av kunden. Den returnerte boken må sendes som brev eller pakke og kan ikke sendes i postoppkrav. Det må tydelig fremkomme i forsendelsen at du ønsker å benytte deg av angrefristen, og angrerettsskjema må være utfylt og vedlagt den returnerte boken/bøkene når du sender dem tilbake. (Angrerettskjema finner du her).

NB. Personlig signerte bøker byttes ikke så sant de ikke er skadet når de mottas. Likeledes plikter kjøper å sørge for at returnerte varer er i samme forfatning som da de ble mottatt når de returneres.

FK Publishing plikter å tilbakebetale en vare som er returnert grunnet angrefristen senest 30 dager etter mottatt vare.

Eventuelle skader på mottatte bøker må meldes til FK Publishing med bilde av skaden og emballasjen umiddelbart, (post@fkpublishing.no) samt meldes til Posten Norge.

Personlige opplysninger

FK Publishing garanterer at din e-postadresse ALDRI blir gitt eller solgt til en tredjepart. Dog kan du motta nyhetsbrev fra FK Publishing hvis du har krysset av for dette, men disse har en enkel avmeldingsfunksjon. Ved å handle hos FK Publishing blir dine opplysninger delt med Shopify, Downunder og ePay/Swedbank/PayPal for at kjøpet skal kunne gjennomføres.

Ingen kontoinformasjon blir lagret og all betaling er kryptert og sikker.

Annet

Tullekontoret AS er juridisk ansvarlig for FK Publishing og forholder seg til gjeldende norsk lover og regler.