Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran og forfatter. I tillegg er han Norges mest brukte humoristiske foredragsholder.

Om Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo er komiker, stand-up veteran og forfatter. I tillegg er han Norges mest brukte humoristiske foredragsholder. Han har jobbet på heltid med underholdning siden 1986, og var med på å starte stand-up bølgen i Norge på begynnelsen av nittitallet.

I løpet av sin karriere har han turnert landet på kryss og tvers mange ganger og har gjort over 3000 show på små og store scener. Han har også medvirket på flere turnèer med blant annet Jon Schau og Sturla Berg-Johansen. I årenes løp har han dessuten gjestet en rekke tv-programmer på NRK, TV2 og TVNorge.

Som tekstforfatter har Freddy Kjensmo bidratt til Hallo i uken, Reiseradioen, Nitimen, Humor X-tra og P4 på radio. For fjernsyn har han skrevet manus for blant annet Nytt på nytt, Senkveld, Best uten Ball, Hotell Cæsar, Bot og bedring, Hjelp jeg er hypnotisert og mange andre.

Han har også skrevet tekster for Zahid Ali, Rigmor Galtung, Tommy Steine, Sturla Berg-Johansen, Elsa Lystad, Øyvind Angeltveit m.fl. Samt at han har gitt ut fem humorbøker som har solgt i flere opplag.

De siste ti årene har Freddy Kjensmo spesialisert seg på humor for arbeidslivet, og har gjort stor suksess med sitt humoristiske antimotivasjonsforedrag TID FOR TOMGANG, som hittil er sett av over 50 000 mennesker.

Freddy Kjensmo er født i 1964 i Oslo, hvor han også bor.